Bugun...


Başkan Gülaçtı'dan Mevlid Kandili mesajı
Tarih: 27-09-2023 08:56:44 Güncelleme: 27-09-2023 09:03:44 + -


Başkan Gülaçtı'dan Mevlid Kandili mesajı "Bu kutlu gece tüm insanlık için hayırlara vesile olsun"

facebook-paylas
Tarih: 27-09-2023 08:56

Başkan Gülaçtı'dan Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "Aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 

Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Başkan Ozan Gülaçtı, bu gecenin önemline dikkat çekerek "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili'ni, İslam Alemi olarak idrak etmekteyiz. Peygamber Efendimiz'in doğumu, şüphesiz insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü Yüce Allah, O’nu bütün alemlere rahmet olarak göndermiştir. Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz'in insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun örnek ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme gecesi olmalıdır" şeklinde konuştu. 

 

Başkan Ozan Gülaçtı mesajında, "Mevlid Kandili'nin, İslam Dünyası'nın birliğini, beraberliğini ve dayanışmasını güçlendirmesine vesile olmasını, ayrıca tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyorum. Peygamber Efendimiz'in şefaati, tüm insanlığın üzerine olsun. Mevlid Kandili'miz mübarek olsun" dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI