Bugun...


BAŞKAN KARALAR KREŞTE ÇOCUKLARLA BULUŞTU..
Tarih: 27-10-2023 11:26:43 Güncelleme: 27-10-2023 11:51:43 + -


ŞEHİT ENES ÖZGÜL GÜNDÜZ BAKIMEVİNİN CUMHURİYET KUTLAMALARINA KATILAN BAŞKAN ZEYDAN KARALAR CUMHURİYETİN ÖNEMİNİ ANLATTI..

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2023 11:26

BAŞKAN KARALAR KREŞTE ÇOCUKLARLA BULUŞTU..

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Sarıçam Şehit Enes Özgül Gündüz Bakımevinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Minikler ve Velileriyle buluştu..

 Büyük Önder Gazi M.Kemal ATATÜRK ve Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Karalar'' Cumhuriyet Fazilettir diyerek bu kutlu mirası bizlere ve özelliklede çocuklar ve gençlere emanet eden Büyük Önder Cumhuriyetimizin Kurucus Gazi M.Kemal ATATÜRK'e çok şey borçluyuz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bölgesinde Güçlü bir şekilde ve Barış içinde yaşıyorsa bunu Cumhuriyetimize borçluyuz.Dünyanın dört bir yanı savaşlar ve gözyaşları ile doluyken bizler bu minik yavrularımıza sahip çıkmak,onlara güzel,güçlü ve çağdaş bir yaşam sunabilmek için Atamıza ve onun eseri Cumhuriyete sıkı sıkıya sarılmalı ve yüceltmeliyiz'' dedi.Başkan Karalar bu güzel etkinlikte emeği geçenlere ve katılımcı öğrenci ailelerine teşekkür ederek bayramlarını kutladı..






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI